Καλώς ορίσατε στo Aegean Star Hotel Apartments! Αγαπητοί φίλοι - επισκέπτες Χαιρόμαστε που θα έρθετε σε εμάς, για να γνωρίσετε την φιλοξενία της Φολεγάνδρου και του AEGEAN STAR.
Γιατί εδώ, εσείς και η οικογένειά σας, εσείς και η παρέα σας θα έχετε την ευκαιρία να δείτε μόνοι σας πόσο ζωντανή παραμένει η παραδοσιακή έννοια της φιλοξενίας στο AEGEAN STAR στην Φολέγανδρο και ειδικότερα στον Καραβοστάσι.

ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΗΣ, ΦΕΥΓΕΤΕ ΣΑΝ ΦΙΛΟΣ....

Στην Φολέγανδρο εκτός από τις uπέροχες παραλίες μας, θα βρείτε πεζοπορικές και ορειβατικές διαδρομές, ιστορικά και αρχαιολογικά μνημεία όπως: το Κάστρο, το Μοναστήρι Της Παναγίας, τη Χρυσοσπηλιά και πολλά άλλα...

Οι διακοπές σας θα είναι αξέχαστες.. σε ένα νησί πραγματικά ξεχωριστό.

 

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ:

● Επειδή εμείς εδώ επιμένουμε να τιμούμε την κυκλαδίτικη φιλοξενία που θα συναντήσετε παντού στο χώρο μας, κόντρα στην εμπορευματοποίηση όλων των τουριστικών αγαθών. εδώ έρχεστε σαν φίλος για να περάσουμε μαζί αξέχαστες διακοπές ηρεμίας, χαλάρωσης αλλά και υπέροχης νυχτερινής διασκέδασης. μόλις στα 80 μέτρα έχουμε την πρώτη παραλία ''Xοχλίδια'' και σε μικρές αποστάσεις από 250μέτρα έως και 600 μέτρα άλλες (6) μικρές πανέμορφες παραλίες ''Λατινάκι, Πουντάκι, Βάρδια, Λιβάδι και με καΐκι στο Κάτεργο, Αγκάλι κλπ. το συγκρότημά μας είναι νεόκτιστο με όλες τις σύγχρονες αλλά και παραδοσιακές ανέσεις προς τον πελάτη. Όλα τα δωμάτια, στούντιο και διαμερίσματα μας είναι πεντακάθαρα και μεγάλα, έχουν θέα τη θάλασσα πανοραμικά στα 80 μέτρα και είναι πλήρως εξοπλισμένα. έχουμε και διατηρούμε έναν απλό αλλά όμορφο κήπο που μπορείτε να κάτσετε στις βεράντες του συγκροτήματος και να χαλαρώσετε. σας δίνεται η ευκαιρία από εμάς να κάνετε (γραφικές διαδρομές) περιπάτου στα βουνά και σε φανταστικά μονοπάτια να βλέπετε τα ζώα στους αγρούς και να επισκεφτείτε τα παραδοσιακά λαογραφικά μουσεία. Μπορείτε να κάνετε ημερήσιες εκδρομές σε άλλα νησάκια που είναι κοντά μας, (Σίκινο, Μήλο, Ίο, Νάξο, Σαντορίνη). Ελλάδα - Κυκλάδες - Φολέγανδρος - ΑEGEAN STAR Σημαίνει: Ήλιος - Θάλασσα - Φιλοξενία - Φιλία - Αρχαίος πολιτισμός - Διακοπές - Μπάνια Διασκέδαση!

 

Read 3378 times
×

Aegean Star Hotel Apartments


Join our simple, easy to use Aegean Star Loyalty Club!
Immediately enjoy 5% discount!
Upgrade to other levels by collecting more points!
It's very simple: for every 1 night, you gain 10 points.